Historie.

Rebode GmbH is sinds 1959 bij de opstart als familiebedrijf verder uitgegroeid tot een referentie binnen de markt van het verwerken van koper kabel tot koper granulaat. De ervaring van 2 generaties gecombineerd met investeringen in de nieuwste technologie, heeft er voor gezorgd dat Rebode GmbH op de meest effectieve en efficiƫnte manier koper kabel kan transformeren in een product dat weer ingezet kan worden voor een nieuw leven. Door de hightech van de installaties wordt daarenboven het verlies aan grondstoffen geminimaliseerd wat uiteindelijk een grote invloed heeft op het milieu. Recycling ten top. De organisatie is er zich terdege van bewust dat een milieuvriendelijke manier van verwerking de toekomst is en zal zich hier ook verder continu voor inzetten.

Partners

De samenwerking met gespecialiseerde partners verzekert dat Rebode GmbH ten allen tijde zal voldoen aan alle veiligheids- en milieueisen zodat ze altijd in staat zijn om verder te kunnen plannen naar de toekomst. Het is dan ook de visie van de eigenaar om de leveranciers en klanten van Rebode GmbH zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn en tegelijkertijd ook een bijdrage te leveren richting het milieu.

Kwaliteit loyaliteit service

Kwaliteit, loyaliteit, service en lange termijn visie zijn en zullen nog meer de sleutel tot het succes van Rebode GmbH worden. Continue innovatie zal de verdere groei en de toekomst waarborgen. Met haar jarenlange ervaring is Rebode GmbH een betrouwbare, solide partner voor al hun partners. Het verder ontwikkelen van intense lange termijn relaties is hierbij van essentieel belang.